nio favoriter

tjenare!! tänkte visa lite produkter jag har, jag har tre kategorier och det är hud, hår och doft.
 
HUD 
 
 
1. denna produkt är från biotherm homme och det är en rengöringskräm med peeling som man tvättar ansiktet med morgon och kväll, den funkar bra mot finnar och utslag.
 
2. detta är en dagkräm från cliniderm, och den tar jag före och efter jag har tvättat huden med peelingkrämen, jag blir ofta torr efter att jag tvättat ansiktet och då är den krämen skön. den återfuktar huden rejält bra.
 
3. en body lotion från the body shop som jag tar efter jag har duschat, den torkar in i huden otroligt snabbt och det är skönt om man ska lägga sig efter man har tatt den eller nåt, och det är ett stort plus!!
 
4. detta är ett lypsyl från eos, det doftar honung, fast ändå otroligt gott. det tar jag när jag känner för det, men väldigt ofta.
 
HÅR  
 
 
5. detta är ett volympuder dust it från osis+, det är som ett hårspray fast i pulverfrom, det häller du i hårbotten vilket gör att det står upp. det håller otroligt länge, men en dålig sak är att det sliter på håret, blir strävt och svårt att tvätta ut ur håret.
 
6. ett vax från difi, detta använder jag dagligen. det doftar gott och det hålleri sig i håret. love it!!
 
DOFT
 
 
7. ett bodyspray från hollister, det doftar otroligt gott och det doftar väldigt mycket man. detta använder jag över hela kroppen. body spary liksom
 
8. en deodorant från dove men +care, den håller otroligt länge vilket är ett stort plus, doften i sig håller i en timma kanske, men man luktar inte svett på 48 timmar, men jag tar det varje morgon innan jag drar till skolan. 
 
9. en eau de toilette från ralph lauren nummer 2 (skillanden mellan eau de toilette och parfym är att parfym ger så mycket starkare doft) denna använder jag varannan dag typ, brukar variera med hollister och dom andra från ralph lauren, men nummer 2 är den goaste. verkligen!! har alla fyra småverisioner i skåpet i skolan, toppen är det!
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo